.

De 9 beste stranden Ibiza voor gezinnen

Het eiland Ibiza is wereldberoemd om zijn schitterende stranden. Met meer dan 50 stranden om uit te kiezen is er op dit mooie Spaanse eiland voor elk wat wils. Van afgelegen baaien tot gezinsvriendelijke stranden, er is voor elk wat wils tijdens een vakantie op Ibiza. Ibiza is een eiland in de Middellandse Zee, gelegen ten oosten van Valencia. Het eiland is bekend om zijn stranden, nachtleven en feesten. In dit artikel: beste stranden Ibiza, gaan we een overzicht met de wat ons betreft beste stranden van Ibiza.

1. La Salina
Er zijn veel verschillende stranden op Ibiza, maar La Salina is een van de beste stranden voor gezinnen. Het strand is rustig en ongerept, met prachtig uitzicht op de zee. Er zijn verschillende restaurants en bars in de buurt, dus er is genoeg te doen voor iedereen.

beste stranden ibiza

2. Salinas
Salinas is een van de meest populaire stranden in Ibiza, en dat is niet voor niets. Het is een prachtig strand met helder turquoise water en een fijn wit zandstrand. Het is een geweldige plek voor gezinnen, want er is genoeg te doen voor kinderen van alle leeftijden. Er zijn verschillende restaurants en bars, en er is ook een waterpark in de buurt. Het is een strand waar je echt kunt ontspannen en genieten van de mooie omgeving.

3. Playa d’en Bossa
Playa d’en Bossa is een van de beste stranden in Ibiza voor gezinnen. Het heeft een ruim aanbod aan faciliteiten en activiteiten, waardoor het de perfecte plaats is om een dag met de kinderen door te brengen. Er zijn voldoende ligstoelen en parasols voor wie wil ontspannen, en ook een reeks watersporten voor de actievelingen. Het strand ligt ook dicht bij enkele van Ibiza’s beste en bekendste restaurants en bars, zodat het de perfecte plek is om tot rust te komen na een dag in de zon.

5. Tarida Cove
Ibiza is een eiland vol met verschillende soorten stranden, maar Tarida Cove is echt een unieke plek. Het is een kleine baai met kristalhelder water en een prachtig uitzicht. De rotsen aan de kust zorgen ervoor dat je je hier helemaal kunt ontspannen en genieten van de natuur. Het is een perfecte plek voor gezinnen die van rustige stranden houden.

7. Cala Conta
Cala Conta is een van de mooiste stranden van Ibiza en is perfect voor gezinnen. Het strand is gelegen in het westen van het eiland en biedt prachtig uitzicht over de zee. Er is genoeg ruimte om lekker rond te wandelen en er zijn verschillende restaurants en bars in de buurt. Het water is helder en het zand is wit, wat het strand perfect maakt voor een ontspannen dagje aan zee.

7. Cala Bassa
Cala Bassa is een van de beste stranden in Ibiza voor gezinnen. Het is een mooi zandstrand met kristalhelder water. Er zijn voldoende ligstoelen en parasols voor schaduw, en ook een speeltuin en een paar restaurants. Het strand is goed onderhouden en de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het schitterende uitzicht.

8. Llonga baai
De beste stranden in Ibiza voor gezinnen zijn: Llonga baai, Cala Conta, en Portinatx. Llonga baai is een populaire strandbestemming vanwege de verschillende faciliteiten die het biedt, zoals ligstoelen en parasols, een kinderclub, een restaurant en een bar. Het strand is ook ideaal voor gezinnen vanwege de rustige sfeer en het mooie uitzicht.

9. Cala Llonga
Als je een gezinsvriendelijk strand zoekt op Ibiza, zoek dan niet verder dan Cala Llonga. Deze afgelegen plek is perfect voor wie wil ontspannen en genieten van het ongelooflijke uitzicht. Het water is kristalhelder en het zand is zacht en wit, zodat het een perfecte plek is om een dag in de zon door te brengen. Er zijn tal van restaurants en bars in de buurt, zodat je een hapje of een drankje kunt pakken zonder te ver te hoeven gaan.

Mooiste stranden van Ibiza

Ibiza heeft veel stranden. Maar wat is nu het mooiste en meest populaire strand op het eiland? De meeste mensen zullen waarschijnlijk Cala Bassa noemen. Het is een prachtig wit strand met kristalhelder water en een kleurrijke omgeving.

Het strand is gelegen in het westen van Ibiza en biedt een prachtig uitzicht op de bergen. Het is een populaire bestemming voor toeristen die willen genieten van strandfeesten, ontspanning en surfen.

Benoemen van het mooiste strand is onmogelijk

Ibiza is een eiland dat vele mooie stranden te bieden heeft voor iedereen. Ook mooie voorzieningen zoals schaduw, douche- en rookvriendelijke stranden. En als je wil afwisselen kun je ook naar het nabijgelegen eilandje Formentera.

Dit kleine eiland heeft slechts 1 lang wit strand met ongeëvenaarde uitzichten. Heeft dat jouw voorkeur? Prima. Maar anderen hechten weer meer waarde aan bepaalde voorzieningen of faciliteiten aan het strand.

Iedereen heeft zijn of haar eigen voorkeuren, wensen en vereisten. Maar gelukkig heeft Ibiza voor elk wat wils.

Heb je dit artikel van mij ook gelezen? >> 5 mooiste plekjes in Ibiza? Of deze blog: “Ibiza auto huren: hier moet je op letten“?